Četvrtak, 21 Travanj 2022 17:11

'Najbrže noge ZPK–a' 2022.

Naše tradicionalno natjecanje povodom uskršnjih praznika održano je 13.4.2022.

Sudjelovalo je ukupno 100 plivačica i plivača Škole plivanja i Usavršavanja tehnika plivanja. Nakon otplivane discipline 25 m noge kraul, svaki natjecateljI / ica je dobio/ la prigodni slatki paketić, a pobjednici po kategorijama bili su nagrađeni medaljama.

U kategoriji djevojčica  1. godine škole plivanja pobjednica je bila Sara Sokač. Drugo mjesto osvojila je Maris Mihelčić dok je brončanu medalju oko vrata dobila Elena Pavić. Kod dječaka 1. godine plivanja najbrži je bio Luka Blažević, srebrom se okitio Leon Milković dok je Sven Besednik bio treći.

Najbrža na 2. godini je bila Mila Fabijanac, druga srebrna Lucija Štimac, a brončanu medalju je osvojila Dorotea Fabečić.
Kod dječaka na 2.godini zlato oko vrata je zavrijedio najbrži Petar Neveščanin, srebro je osvojio Borna Tufekčić dok je brončani bio Toni Jagatić.

Maria Peić je bila zlatna na 3.godini, dok su kod dječaka najbolji bili zlatni Dominik Petan, srebrni Tomislav Mikulić i brončani Damjan Baldasari.

Naš program Usavršavanja tehnika plivanja uspješno nadograđuje sve svoje članove u znanju plivanja.

U kategoriji plivačica najbrža je bila Marta Pap, srebrna je bila Sara Paola Marković dok se broncom okitila Klara Cindrić.

Kod plivača najuspješniji je bio Emil Blagajčević, drugi srebrni Lucijan Raič dok je Mak Jovanović osvojio broncu.

Veselimo se povratku natjecanja kao i sljedećem završnom natjecanju kao kruni plivačke sezone prije ljetnih praznika. Čestitamo svim dobitnicima medalja kao i ostalim natjecateljima Škole i Usavršavanja koji su sudjelovali na natjecanju i dali sve od sebe kako bi bili što uspješniji!

Bravo za sve!

Deathlon
Trango
Virtus
Tehnoguma
Tgstil
Masaprint
Erste
Traveller
Inetec
Zomark
Ekonerg
Copyright © 2012.-2018. Zagrebački Plivački Klub. Sva prava pridržana.